TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στον κόσμο του Hollywood

Πέθανε ο Fred Ward

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Fred Ward ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 79 ετών. Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του χολιγουντιανού ηθοποιού γνωστοποίησε τα νέα χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την πραγματική θανάτου.

Λίγα λόγια για τον Fred Ward

Ο Freddie Joe Ward (30 Δεκεμβρίου 1942 – 8 Μαΐου 2022) ήταν Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός. Ξεκινώντας με έναν ρόλο σε μια ιταλική τηλεοπτική ταινία το 1973, ο Ward είχε μια μακρά και ποικίλη καριέρα, συμπεριλαμβανομένων ταινιών όπως Escape from Alcatraz, Southern Comfort, The Right Stuff, Remo Williams: The Adventure Begins, Tremors and Tremors 2: Aftershocks, Henry & June, The Player, Swing Shift και Short Cuts.

Ο Freddie Joe Ward γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο στις 30 Δεκεμβρίου 1942. Έχει εν μέρει καταγωγή από Τσερόκι. Πριν ενεργήσει, ο Ward πέρασε τρία χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν επίσης πυγμάχος (έσπασε τη μύτη του τρεις φορές) και εργάστηκε ως ξυλοκόπος στην Αλάσκα, θυρωρός και μάγειρας μικρής τάξης. Σπούδασε υποκριτική στο στούντιο Herbert Berghof της Νέας Υόρκης αφού υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

Ενώ ζούσε στη Ρώμη, μεταγλώττιζε ιταλικές ταινίες στα αγγλικά και εμφανίστηκε σε ταινίες του νεορεαλιστή σκηνοθέτη Ρομπέρτο ​​Ροσελίνι. Ο Ward ζούσε στη γειτονιά της Βενετίας του Λος Άντζελες.

Ο πρώτος του γάμος, με την Carla Evonne Stewart το 1965, κατέληξε σε διαζύγιο τον επόμενο χρόνο. Ο δεύτερος γάμος του ήταν με τη Silvia Ward, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Django. Αφού χώρισαν, παντρεύτηκε τη Marie-France Boisselle το 1995 και εκείνη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2013,αλλά συμφιλιώθηκαν αργότερα το ίδιο έτος.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More