TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ημερίδα στο Πειραματικό Γυμνάσιο Καλαμάτας με τίτλο “Η εικόνα ως πηγή για την Ιστορία: από την έρευνα στην εκπαίδευση. Η περίπτωση της τοπικής μεσσηνιακής ιστορίας”.

Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος TransMonEA και των δράσεων του Ομίλου Ιστορίας του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας, διενεργείται ημερίδα με τίτλο:

 

Η εικόνα ως πηγή για την Ιστορία: από την έρευνα στην εκπαίδευση. Η περίπτωση της τοπικής μεσσηνιακής ιστορίας.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18η Μαΐου 2022 και ώρα 15.00 -18.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας.

H ημερίδα εντάσσεται στις εργασίες διάχυσης του Ερευνητικού Προγράμματος : «Διακρατικές νομισματικές και οικονομικές εναλλαγές στην πολιτική του Μεσοπολέμου. Η ελληνική κρίση της δεκαετίας του 1930 σε ευρωπαϊκό πλαίσιο», TransMonEA και στην εκπαιδευτική δραστηριότητα του Ομίλου Ιστορίας του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας.

 

Επισυνάπτεται Πρόγραμμα και στόχοι της Ημερίδας.

Στο πέρας της Ημερίδας θα απονεμηθούν Βεβαιώσης Κατάρτισης στις μαθήτριες και τους μαθητές του Ομίλου Ιστορίας του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας, οι οποίοι συμμετείχαν στο Πρόγραμμα.

 

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης της ημερίδας.

 

Η Επιστημονική Υπεύθυνη του TransMonEA

Κατερίνα Μπρέγιαννη, Διευθύντρια Ερευνών ΚΕΙΝΕ/Ακαδημία Αθηνών

 

Ο Υπεύθυνος Ομίλου Ιστορίας Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας

Δρ Καρακατσιάνης Ιωάννης ΠΕ 02 Φιλολόγων

 

Πρόγραμμα

Περιγραφή ημερίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More