TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Κέρδισε τις εντυπώσεις το 1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας

Ως άκρως επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε το 1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το διήμερο Φεστιβάλ περιελάμβανε ενημερωτικές ομιλίες, παιχνίδια, μουσική, προβολή ταινίας, χορούς, διαδραστικά παραμύθια, πληροφόρηση για καλοκαιρινές δράσεις κ.ά. Είχε δε τη στήριξη του Δήμου αλλά και πολλών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, τις δράσεις του παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους, επισημαίνοντας ότι οι συνεργασίες πάντα δίνουν θετικά αποτελέσματα. Ο Δήμος Καλαμάτας, υπογράμμισε ο κ. Βασιλόπουλος, στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες, ενώ ευχήθηκε το εν λόγω Φεστιβάλ να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια ένα θεσμό για την πόλη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More