LIFE STYLE TOP NEWS

Βόμβα στο Hollywood: Ο Brad Pitt βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας του

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο διάσημος ηθοποιός εξομολογήθηκε πράγματα για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ μίλησε και για την εμπειρία του στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, μετά το διαζύγιο με τη Τζολί

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Μπραντ Πιτ, στην οποία εξομολογείται μεταξύ άλλων, πώς βιώνει τη μοναξιά αλλά και τις αλλαγές στον τρόπο που ζει τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Ο 58χρονος αστέρας του Χόλιγουντ μιλώντας στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού GQ, αποκάλυψε ότι έχει γίνει πιο επιλεκτικός με τις ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει, αφού εκτιμά ότι βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας του:

«Θεωρώ ότι βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου, αυτό το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Πώς θα είναι και πώς θα το σχεδιάσω;», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα εξήγησε ότι ίσως θα κάνει ταινίες «όταν ο χρόνος θα είναι ο σωστός, ειδικά όταν θα υπάρχει προσωπική σύνδεση».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πιτ φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bullet Train». Πρόκειται για ένα φιλμ μοιρασμένο στο στοιχείο του θρίλερ και της κωμωδίας, όπου ένας δολοφόνος μόλις επανήλθε από τη βαθιά υπερκόπωση που είχε και επιστρέφει στη δουλειά.

Όσον αφορά την καθημερινότητά του, ο σταρ τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή, αποφάσισε να δώσει περισσότερη προσοχή στον εαυτό του. Όπως είπε, έκοψε το κάπνισμα για να είναι πιο υγιής. «Δεν έχω την ικανότητα να κάνω ένα ή δύο την ημέρα. Δεν το κάνω. Θα πέσω κάτω. Έχω χάσει τα προνόμιά μου», τόνισε στη συνέντευξη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More