TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 24 Ιουνίου προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που καθυστερούν το έργο προσθηκών και αναδιαρρυθμίσεων στο υφιστάμενο κτήριο του Νοσοκομείου Καλαμάτας -έργο προϋπολογισμού 3.786.367,38 ευρώ που χρηματοδοτεί μέσω ΕΣΠΑ η Περιφέρεια.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε η κατάσταση που διαμορφώνεται, έγιναν διευκρινίσεις σε διάφορα ζητήματα και δόθηκαν εντολές προκειμένου να συνεχιστεί το εν λόγω έργο, για το οποίο δεν αναμένεται να υπάρξει πλέον κάποιο πρόβλημα.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου, υπηρεσιακοί παράγοντες από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων έδρας και Μεσσηνίας, καθώς και νομικοί.

Όπως είναι γνωστό, το φυσικό αντικείμενο του εν λόγω έργου αφορά, μεταξύ άλλων, α) στην προσθήκη ορόφου στο ισόγειο κτήριο της υφιστάμενης Ψυχιατρικής Νοσηλευτικής Μονάδας και στην προσθήκη κατ’ επέκταση, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή νέου κόμβου κατακόρυφης επικοινωνίας, ένα κλιμακοστάσιο διαφυγής και έναν ασθενοφόρο ανελκυστήρα, β) στην επέκταση και αναδιαρρύθμιση του υφιστάμενου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών(ΤΕΠ) και γ) στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ηλεκτρικών ειδών, υπολογιστών και συνοδού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του νέου έργου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More