TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-06-2022

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη συμμετοχή (107 άτομα ) και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 η προγραμματισμένη εκδρομή του Συλλόγου μας στα Καλάβρυτα, μία εκδρομή που συνδύαζε ιστορία, θρησκεία και φυσικό κάλος!

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την διαδρομή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο από το Διακοφτό ως τα Καλάβρυτα, να επισκεφτούν το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, την  Ιερά μονή Αγίας Λαύρας, τον τόπο Θυσίας από τους Ναζί στο λόφο Καπή, καθώς και τα περίφημα Σπήλαια των Λιμνών. Ενδιάμεσα, απόλαυσαν το όμορφο τοπίο της περιοχής και δόθηκε χρόνος για ιδιωτική περιήγηση.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός του ότι το κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της εκδρομής ήταν ιδιαίτερα θερμό, με αποτέλεσμα  να διασκεδάσουμε όλοι και να επιστρέψουμε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Περαιτέρω, η επιτυχία της εκδρομής αυτής μας δημιουργεί την υποχρέωση για την επανάληψη ανάλογων δράσεων του Συλλόγου μας στο μέλλον και   συμπίπτει με τη φιλοσοφία μας, πως πρέπει να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας πάντα  και  όχι μόνο για αυστηρά υπηρεσιακούς σκοπούς.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More