TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εστία πολιτισμού και αναψυχής το Λαντζουνάτο.

Η φιλοξενία των κατοίκων η φυσική ομορφιά του ορεινού Λαντζουνάτου και η έκθεση βιβλίου που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Γιώργου Μητρόπουλου  και της Βίκης Αλεξανδροπούλου έθεσαν τις βάσεις για την καθιέρωση της ΗΜΕΡΑΣ ΧΩΡΙΟΥ.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης εκτός από την πλούσια  έκθεση βιβλίου και εντύπου οι επισκέπτες επισκέφθηκαν το ιστορικό κάστρο ΣΑΦΛΑΟΥΡΟ. Εν συνεχεία προσφέρθηκε δείπνο με παραδοσιακά εδέσματα και πρώτες ύλες από τον κήπο των κατοίκων του χωριού. Για ένα ολόκληρο απόγευμα το χωριό ζωντάνεψε ενώ παράλληλα σε ανοικτή συζήτηση τέθηκαν σοβαρές προτάσεις για την καθιέρωση της ΗΜΕΡΑΣ ΧΩΡΙΟΥ στο ΛΑΝΤΖΟΥΝΑΤΟ.

Τον συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης είχαν η πρόεδρος του χωριού Τούλα Σπυρίδου  ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο Σπύρος Γεωργακόπουλος και ο Γιάννης Λάσκαρης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More