TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο θρύλος του NBA και των Μπόστον Σέλτικς, Μπιλ Ράσελ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε την Κυριακή 31 Ιουλίου ο Μπιλ Ράσελ, ο θρυλικός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των Μπόστον Σέλτικς.

Ένα από τα σύμβολα του αμερικανικού μπάσκετ, αλλά και της δυναστείας των Μπόστον Σέλτικς, ο Μπιλ Ράσελ, έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια, από φυσικά αίτια.

Ο Ράσελ κατέκτησε 11 πρωταθλήματα ως παίκτης και δύο ως προπονητής της αγαπημένης του ομάδας, ενώ είχε 15.1 πόντους, 22.5 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ μέσους όρους στην τεράστια καριέρα του στο NBA.

«Ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία του αμερικανικού αθλητισμού, απεβίωσε ειρηνικά σε ηλικία 88 ετών, με την σύζυγό του στο πλευρό του» αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς του στα social media.

12 φορές All-Star, τρεις φορές μέλος της κορυφαίας πεντάδας και οκτώ φορές μέλος της δεύτερης καλύτερης, ο Ράσελ άφησε το στίγμα του στο ΝΒΑ και τους Κέλτες.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More