LIFE STYLE TOP NEWS

Σασμός: Δημήτρης Λάλος και Στέλιος Μάινας στα γυρίσματα της σειράς

Ο Δημήτρης Λάλος ποζάρει στα γυρίσματα της σειράς Σασμός με τον Στέλιο Μάινα.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν όλοι οι συντελεστές για την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς Σασμός. Το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν με πάρα πολλές ανατροπές, όπως χαρακτηριστικά έχουν “προδώσει” μέχρι στιγμής ορισμένοι ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Στη νέα σεζόν αναμένεται να δούμε και πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι για να διατηρηθεί και να μεγαλώσει η επιτυχία της σειράς.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στον Σασμό είναι και ο Στέλιος Μάινας. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για το φόνο του Πετρή. Ο Παύλος είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

Ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε  μια φωτογραφία με τον Στέλιο Μάινα από τα γυρίσματα.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More