LIFE IN THE CITY TOP NEWS

Συναυλία την Παρασκευή 26 Αυγούστου στο Μέγαρο Χορού με τη Βιεννέζικη Συμφωνική Ορχήστρα Mödling

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 και ώρα 21.00 στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, θα εμφανιστεί η Βιεννέζικη Συμφωνική Ορχήστρα Mödling με πιανίστα, τον νικητή του 1ου βραβείου του διεθνούς διαγωνισμού πιάνου, «Μπετόβεν της Βιέννης» για το  έτος 2021, Άρη Alexander Blettenberg. Η Συμφωνική Ορχήστρα Mödling θα παρουσιάσει έργα των L.v.Beethoven,  W.A.Mozart, J.Strauss και άλλων.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές της συναυλίας τόνισαν πως όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν μια συναυλία με υπέροχες χαρούμενες μελωδίες γνωστών συνθετών, χαρακτηρίζοντάς τες ως μουσική της ειρήνης που αγγίζουν την καρδιά των θεατών. Μάλιστα, ο θεατής δεν χρειάζεται να είναι “εκπαιδευμένος’’ στην κλασσική μουσική γιατί πολύ απλά κατά τα λεγόμενα του πιανίστα Άρη Alexander Blettenberg, θα τον αγγίξει στην ψυχή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις διευθύνσεις:
www.arisalexanderblettenberg.com
www.symphony.at

Τιμή εισιτηρίου: 10 € (προπώληση στην είσοδο μια ώρα πριν τη συναυλία).

Κρατήσεις: tickets@mani-sonnenlink.com και στο 6937331333.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More