TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 18.00, τρέχουμε όλοι ΜΑΖΙ για να στηρίξουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”.

Το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “NARTURA” διοργανώνει αγώνα “Race for Cure” στον ποδηλατόδρομο Άγιος Νικόλαος – Στούπα της Δυτικής Μάνης.
Ο αγώνας θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγίου Νικολάου και τερματισμό στο Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας “Νίκος Καζαντζάκης”.
 
Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα απολαύσουν μια διαδρομή -χωρίς συντελεστή δυσκολίας- με πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, δίπλα και ψηλά από τη θάλασσα, που θα ντύνεται εκείνη την ώρα με τα χρώματα του δειλινού.
Μπουκαλάκια με νερό θα υπάρχουν διαθέσιμα στην αφετηρία και τον τερματισμό, ευγενική προσφορά της ταβέρνας Elli’s και του Kalogria Restaurant. Στον τερματισμό, επίσης, θα σας περιμένουν δροσεροί χυμοί φραγκόσυκου “Fragorita”, ευγενική προσφορά της “Mamellada”.

 
Τα μπλουζάκια του αγώνα δρόμου έχουν ξεκινήσει να διατίθενται σε όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν, αλλά και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Μπορεί κανείς να τα αναζητήσει στο Lefktron Hotel, Linari Villas και Patriko cafe & pastry shop στη Στούπα  και στο Aquarella cafe-bar στην Καρδαμύλη. Την ημέρα της δράσης οι συμμετέχοντες από άλλες περιοχές θα μπορούν να προμηθευτούν μπλουζάκια  από το σημείο της αφετηρίας, εάν βέβαια υπάρχουν ακόμη σε απόθεμα.
 
Στον αγώνα θα συμμετάσχει, σύσσωμη, η ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. Μάνης.

 

Από το Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας (τερματισμός διαδρομής) θα υπάρχει διαθέσιμο ταξί, ευγενική προσφορά του Kapitsinos Travel, για όσους επιθυμούν να πάνε να παραλάβουν τα οχήματά τους από τον Αγ. Νικόλαο (αφετηρία).
 
Η Kalliergon θα διαθέσει όλο το καθαρό ποσό που της αναλογεί από το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο “Υποκριτική & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού” που διοργανώνει την προηγούμενη ακριβώς μέρα, με τον Χρήστο Βασιλόπουλο. 
 
Η πρόταση για αυτή τη διοργάνωση έγινε από το μέλος του σωματείου μας Marielle Thomas της BeSpectacular, η οποία αποτελεί βασικό συντελεστή και δίαυλο επικοινωνίας με το “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”.

 

Στην  ιστοσελίδα nartura.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο του σωματείου, από την ίδρυσή του -το 2017- έως και σήμερα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More