LIFE STYLE TOP NEWS

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει πολύ ξύλο»

“Με έδειρε πάρα πολύ ως παιδί” εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Μια συνέντευξη γεμάτη… ρίζες παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου με αφορμή τη νέα του εκπομπή στο MEGA. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός γύρισε πίσω στα παιδικά του χρόνια και θέλησε να μας εξηγήσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η συγχώρεση στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογήθηκε πως «έχω ζητήσει συγγνώμη στη ζωή μου, όχι όμως γιατί μετάνιωσα αλλά επειδή κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω κάποιο μάθημα με έναν συγκεκριμένο τ΄ροπο. Έχω ζητήσει λοιπόν συγγνώμη αλλά έχω συγχωρήσει και κάποιους ανθρώπους. Γιατί αν δεν συγχωρείς, δηλητηριάζεσαι. Καταρχάς, έπρεπε να συγχωρήσω τον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό. Κατάλαβα ότι αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχω συγχωρήσει όταν κάναμε ένα reunion παλιών συμμαθητών και κάποιος από την παρέα είπε «άντε και στη μνήμη του δασκάλου». Τους λέω «αν σηκώσει κάποιος το ποτήρι, εγώ θα φύγω. Έχω φάει τόσο ξύλο κι εγώ κι εσύ – είπα στον διπλανό μου – και θα πιω στη μνήμη του;». Εκεί κατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει».

«Έκανα πολλή δουλειά μέσα μου για να τα καταφέρω. Πήγα και βρήκα τον γιο του στην Καβάλα πριν από κάποια χρόνια και του είπα «έχω συγχωρήσει τον πατέρα σου, παρόλο που με έδειρε πάρα πολύ ως παιδί». Με σήκωσε πάνω και με έδερνε μπροστά σε όλη την τάξη. Κι αυτή ήταν παιδαγωγική μέθοδος».

«Του είπα «αν δεν με έδερνε τότε, εγώ μπορεί να αγαπούσα το σχολείο και να μην γινόμουν ποτέ καλλιτέχνης. Εγώ μίσησα το σχολείο και για αυτό έγινα καλλιτέχνης. Τον συγχωρώ λοιπόν και τον ευχαριστώ». Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τίποτα δεν είναι λάθος στη ζωή, όλα γίνονται για κάποιον λόγο» κατέληξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη συνέντευξη του.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More