TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα έδεσε τα δόντια της με σύρμα για να μην τρώει

Μία ακραία λύση βρήκε μία γυναίκα στη Νότια Αφρική προκειμένου να χάσει βάρος.

Η Aviwe Mazosiwe ήταν 106 κιλά και έπρεπε να χάσει βάρος προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους.

Έτσι, πήγε στον οδοντίατρο και τοποθέτησε μια συσκευή σύσφιξης ανάμεσα στα δόντια της για να της κρατά το στόμα κλειστό.

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok για να δείξει την πρόοδό της, ωστόσο έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια.

«Έλαβα πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα, γιατί προσπάθησα να μην επικεντρωθώ σε αυτά. Είναι τρελό πόσοι άνθρωποι επικεντρώνονται τόσο πολύ στον εμετό», είπε.

Έχασε 14,3 κιλά σε επτά εβδομάδες

Πάντως η ιδέα της Aviwe δούλεψε. Αφού κράτησε το στόμα της κλειστό για επτά εβδομάδες και έτρωγε μόνο σούπες και χυμούς, είδε να χάνει 14,3 κιλά.

Όταν έβγαλε τη συσκευή, η Aviwe παρήγγειλε ένα μπέργκερ. «Αφού αφαίρεσα τα σιδεράκια, έπρεπε να περιμένω μερικές ημέρες. Χρειάζεται μια ή δύο ημέρες πριν μπορέσεις να ανοίξεις το στόμα σου διάπλατα ή να μασήσεις άνετα, επειδή ο μυς δεν τεντώνεται εύκολα όταν βρίσκεται ακινητοποιημένος για καιρό», περιέγραψε.

Αφού το απόλαυσε με την ψυχή της, επέστρεψε στη δίαιτα κάνοντας διαλειμματική νηστεία, η οποία περιλαμβάνει τη μη κατανάλωση φαγητού για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More