TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Διαγωνισμός φωτογραφίας :Τα χωριά της Μεσσηνίας – «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ»

Διακρίθηκαν Ρίπεσι Λαντζουνάτο και Αγνάντιο

Στο τρίτο κατά σειρά ΨΗΦΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΩΡΙΟΥ που διοργάνωσε η σχολή ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ (Μεσσήνη) σε συνεργασία με τις ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ με αντικείμενο διαγωνισμό φωτογραφίας και τίτλο «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ» ξεχώρισαν και βραβεύονται φωτογραφίες από τα χωριά ΡΙΠΕΣΙ (ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΗ)-ΛΑΝΤΖΟΥΝΑΤΟ και ΑΓΝΑΝΤΙΟ.

Συγκεκριμένα διακρίθηκε φωτογραφικό υλικό που απέστειλαν ο Περικλής Κανελλόπουλος από την Κεφαλόβρυση (Ρίπεσι) Τριφυλίας, ο Σύλλογος Απανταχού Αγναντιωτών για το χωριό Αγνάντιο (Δ.Μεσσήνης) και  ο Σπύρος Γεωργακόπουλος και Γιώργος Γεωργακόπουλος  για το χωριό Λαντζουνάτο. Τόσο οι βραβευμένες φωτογραφίες όσο και πολλές από αυτές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό θα προβληθούν από τη σελίδα ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ μια σελίδα πανελλήνιας εμβέλειας στο facebook, αλλά και σε ομάδες  που έχουν σαν στόχο να προβάλλουν τη Μεσσηνία και ιδιαίτερα τα χωριά. Ο διαγωνισμός είχε σαν στόχο την προβολή των χωριών της Μεσσηνίας.

Τον συντονισμό της δράσης και την προώθηση του φωτογραφικού υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναλάβει ο Αρης Μπαρκούρας και ο Γιάννης Λάσκαρης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More