LIFE STYLE TOP NEWS

Η Μαντόνα δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τα έξι παιδιά της

Η Μαντόνα έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από την οικογενειακή της ζωή, καθώς μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τα έξι παιδιά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Συγκεκριμένα, το είδωλο της ποπ γιόρτασε τη γιορτή στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη Στη φωτογραφία απεικονίζεται η Μαντόνα με τα παιδιά της ηλικίας 10-26 ετών. Η 64χρονη Μαντόνα μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram με τη λεζάντα: «Γιατί είμαι ευγνώμων».

Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για μια πιο σοκαριστική παρουσία στα social media και έχει μοιραστεί στο διαδίκτυο ακόμη και πικάντικα γυμνά στιγμιότυπα. Αλλά εξακολουθεί να διοχετεύει το σέξι στυλ της και στην οικογενειακή φωτογραφία της, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με χαμηλό κόψιμο και κορσέ που αποκάλυπτε ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν, όπως αναφέρει η «Mirror». Όλα σε μαύρο χρώμα, τα συνδύασε με μυτερές μπότες, κάλτσες και γάντια για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Φόρεσε επίσης πολλά κολιέ, δαχτυλίδια και αξεσουάρ βραχιόλι.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More