TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας : Εκδήλωση μνήμης με τίτλο Από τη γη της Ιωνίας, στη γη της Μεσσήνης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και ο Δήμος Μεσσήνης διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης με τίτλο Από τη γη της Ιωνίας, στη γη της Μεσσήνης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 19.00, στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η έκδοση της βιβλιοθήκης με τίτλο«Δημοτολόγιο Μικρασιατών Προσφύγων Μεσσήνης 2022».Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οΝικόλαος Ρούτσης, τ. Ληξίαρχος Μεσσήνης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης, ο Μάριος Αθανασόπουλος, Μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ηΦωτεινή Κοτσογλανίδη, Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Μεσσηνίας «Η ΙΩΝΙΑ».

Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο χορευτικός σύλλογος  ἘνχορῷΜεσσηνίαςμε τη μουσικοχορευτική παράσταση «Από μια θάλασσα φωτιά σώθηκε το τραγούδι» και η Ένωση Μικρασιατών Μεσσηνίας «Η ΙΩΝΙΑ».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Μεσσήνης,Γεώργιος Αθανασόπουλος, η Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών, ΤόνιαΑράχωβα, και η Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, Πιπίνα Π. Κουμάντου .

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μάγδα Σουλιώτη,Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More