TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Kirstie Alley: Διάσημοι αποχαιρετούν την αγαπημένη ηθοποιό

Στα 71 της χρόνια και έπειτα από μάχη με τον καρκίνο έφυγε η Kirstie Alley, η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες «Κοίτα ποιος μιλάει» και στη σειρά “Cheers”, η οποία της χάρισε δύο βραβεία EMMY.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από λίγο καιρό, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστός ο τύπος από τον οποίο έπασχε. Ωστόσο, όλοι είχαν αντιληφθεί πως κάτι συμβαίνει με την υγεία της, καθώς για πολύ καιρό δεν είχε εμφανιστεί πουθενά δημόσια.

Η τελευταία της ανάρτηση στα social media έγινε κατά τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, είχε αναδημοσιεύσει ένα βίντεο, για την προώθηση του προφίλ της στην πλατφόρμα Cameo. Σε αυτό ωστόσο, δεν φαινόταν κανένα σημάδι που να πρόδιδε την περιπέτεια που περνούσε.

Τα παιδιά της, Τρου και Λίλι έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, κάνοντας λόγο για την «απίστευτη και στοργική» μητέρα τους. «Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Οι διάσημοι φίλοι της την αποχαιρετούν στα social media

Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ηθοποιοί και καλλιτέχνες που τη γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί της την αποχαιρέτησαν μέσα από τις δημοφιλείς πλατφόρμες δικτύωσης.

Ο John Travolta έγραψε για τη στενή σχέση τους: «Η Kirstie ήταν μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Κirstie. Ξέρω ότι θα βρεθούμε ξανά».

Το ίδιο στοργικά ήταν και τα λόγια της συμπρωταγωνίστριάς της στη σειρά “Scream Queens ”, Jamie Lee Kurtis. «Μόλις άκουσα τα θλιβερά νέα ότι η Kirstie Alley πέθανε. Ήταν μια υπέροχη κομική ηθοποιός και μια υπέροχη μαμά. Συφωνήσαμε πως διαφωνούμε σε ορισμένα πράγματα αλλά είχαμε αμοιβαίο σεβασμό. Δυσάρεστα νέα».

Ο Steve Guttenberg, συμπρωταγωνιστής της στην ταινία “It takes two”, έγραψε στο Instagram: «Τη συνάντηση στο σπίτι της. Κρατούσε ένα σάντουιτς με τόνο μέσα στο αγαπημένο μου ψωμί. Μου είπε: “Steve, ξέρω τα πάντα για εσένα και την αγάπη σου για το ψωμί σίκαλης. Ορίστε φάε λίγο με τόνο”. Κάναμε πρόβες για την ταινία και κάθε μέρα με εξέπληττε η γενναιοδωρία της. Ο κόσμος είναι άδειος χωρίς την Kirstie».

O Taylor Lautner, που τον γνωρίσαμε στις ταινίες “Twilight” και πρωταγωνίστησε μαζί της στη σειρά “Scream Queens” έγραψε: «Ήταν τιμή μου να δουλέψω μαζί σου και να σε γνωρίσω Kirstie. RIP».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More