LIFE STYLE TOP NEWS

Μπραντ Πιτ: Σκέφτεται την «ημισυνταξιοδότηση» ‑ Πούλησε το 60% της εταιρείας του

Ο Μπραντ Πιτ χάρισε σημαντικές στιγμές στη μεγάλη οθόνη και κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ. Παρόλα αυτά, η τελευταία του κίνηση να πουλήσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από εταιρεία που είχε ιδρύσει με τη Τζένιφερ Άνιστον, πυροδότησε τις φήμες που τον ήθελαν να αποσύρεται σιγά – σιγά από τον κινηματογράφο.

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Μπραντ Πιτ πούλησε το 60% της εταιρίας του, Plan B, που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ταινιών.

Ο ηθοποιός πούλησε τις μετοχές του σε γαλλικό κολοσσό μίντια. Σύμφωνα με το Just Jared, πηγή από το περιβάλλον του Πιτ είπε: «Ο Μπραντ έχει αποφασίσει πως θέλει να ζήσει μια ήρεμη ζωή το επόμενο διάστημα και έχει σκεφτεί ένα είδος ημι- συνταξιοδότησης».

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο άτομο πρόσθεσε πως: «Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίζει να παίζει σε ταινίες αλλά πρόκειται να αποσυρθεί από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More