LIFE STYLE TOP NEWS

Ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκε μια… σωσία της Κιμ Καρντάσιαν

O Κάνιε Γουέστ σόκαρε τους θαυμαστές του την περασμένη Πέμπτη μόλις κυκλοφόρησε η είδηση πως «παντρεύτηκε» την σχεδιάστρια του Yeezy, Μπιάνκα Τσενσόρι, δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο 45χρονος ράπερ λέγεται ότι παντρεύτηκε ιδιωτικά με την 27χρονη Μπιάνκα και το ζευγάρι εθεάθη να φορά βέρες. Βέβαια, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, το ζευγάρι δεν έχει ακόμα επίσημο πιστοποιητικό γάμου.

Οι θαυμαστές του αμφιλεγόμενου ράπερ εξεπλάγησαν καθώς οι περισσότεροι δεν γνώριζαν καν ποια είναι η νέα του «σύζυγος», η οποία όμως μοιάζει εκπληκτικά με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ποια είναι η νέα «σύζυγος» του Κάνιε Γουέστ

Η Μπιάνκα εντάχθηκε στην ομάδα Yeezy τον Νοέμβριο του 2020 και αναφέρεται ως επικεφαλής της αρχιτεκτονικής του brand στη σελίδα της στο Linkedin. Η 27χρονη μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και απέκτησε πτυχίο αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων , η Μπιάνκα δημιούργησε τη δική της εταιρεία κοσμημάτων με την ονομασία Nylon’s Jewellery. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε όταν με την φίλη της Ιρένε δημιούργησαν τσόκερ και βραχιόλια από κρύσταλλα Swarovski για τον εαυτό τους και για φίλους, πριν συνειδητοποιήσουν την δυνατότητα για τη δημιουργία ενός καταστήματος.

Μετά την αποφοίτησή της, η Μπιάνκα, συνέχισε να εργάζεται ως σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο, προτού εργαστεί ως φοιτήτρια αρχιτεκτονικής για τρία χρόνια. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό στο Σίδνεϊ μεταξύ 2019-2020, πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπου έπιασε δουλειά στο Yeezy.

Φτυστή η Κιμ Καρντάσιαν

Όπως και η Κιμ Καρντάσιαν, η πρώην σύζυγος του Κάνει Γουέστ. Η Μπιάνκα Τσενσόρι είναι οπαδός των ενδυμάτων που αγκαλιάζουν το σώμα και διαθέτει μια πολύ παρόμοια γκαρνταρόμπα με την διάσημη τηλεπερσόνα.

Τον Μάιο μάλιστα, είχε τραβήξει τα βλέμματα όταν έφτασε στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga – αγαπημένος και της Κιμ Καρντάσιαν – με ένα στενό κορμάκι και ασημένιες μπότες με τακούνι.

Παράλληλα, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Instagram – προτού τον απενεργοποιήσει – λατρεύει τις selfies και διαθέτει ένα πλούσιο μπούστο, όπως και η Κιμ Καρντάσιαν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More