LIFE STYLE TOP NEWS

Σασμός: Αγνώριστος ο «Τόλης» σε τηλεοπτική σειρά του 2002

Ο λόγος για την τηλεοπτική σειρά «Μις Νταίζη», που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2002 – 2003, και στην οποία συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός.

Ένα βίντεο από το… μακρινό παρελθόν, «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram ο Θάνος Μπίρκος, γνωστός και ως «Τόλης» από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» – Ο ηθοποιός του «Σασμού» πριν από 20 χρόνια

Ο Θάνος Μπίρκος υποδύεται τον «Τόλη Χρηστάκη» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. Πρόκειται για τον ισοβίτη συγκρατούμενο του «Αστέρη Σταματάκη», που τον συμβουλεύει για το πώς πρέπει να προσαρμοστεί για να περάσει καλά μέσα στη φυλακή, όπου μπήκε μετά τον τραγικό θάνατο του «Πετρή».

 

Ο υπερκινητικός 50άρης λογιστής «Τόλης Χρηστάκης» είχε όνειρό του από παιδί να γίνει ηθοποιός. Για αυτό και στα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» σε άσχετες στιγμές απαγγέλλει ατάκες από διάφορους ρόλους.

Αν και ο ρόλος του «Τόλη» χάρισε στον Θάνο Μπίρκο την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, λίγοι θυμούνται τη συμμετοχή του ηθοποιού σε μία ακόμη αγαπημένη σειρά του Alpha, που προβλήθηκε πριν από 20 χρόνια.

Ο λόγος για την τηλεοπτική σειρά «Μις Νταίζη», που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2002 -2003, και στην οποία συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More