LIFE STYLE TOP NEWS

Βασίλης Μίχας: «Βρέθηκα σε φυλακή γιατί δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ»

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε τη στιγμή που κατέληξε στις φυλακές της Κίνας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε στις επικίνδυνες καταστάσεις που έχει βιώσει.

«Έχω μεγαλώσει στην Κυψέλη και έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου σε μεγάλο βαθμό. Το γεγονός ότι έχω πάει σε ένα σχολείο το οποίο είχε παιδιά από όλες τις εθνικότητες με έχει βοηθήσει να έχω μια πολύ γειωμένη αντίληψη για τα πράγματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου έχει καταγωγή από την Αλβανία και ο πατέρας μου από την Ελλάδα. Εκτός γειτονιάς με έχουν κλέψει και με έχουν απειλήσει με μαχαίρι. Απλά έδωσα αυτά που είχα, δεν έκανα μαγκιές».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Μίχας εξομολογήθηκε: «Μικρός ήμουν πολύ εσωστρεφής, διοχέτευα όλη μου την ενέργεια στο ποδόσφαιρο, μεγαλώνοντας θέλω την επικοινωνία, τη σύνδεση… Εγώ θα σας πω ότι ήμουν πολύ κουλ και καλό παιδί μικρός, οι γονείς μου θα κάνουν τον σταυρό τους και θα πουν ‘ευτυχώς το παιδί μας έχει γλιτώσει’».

«Βρέθηκα σε φυλακή, γιατί δεν…» – Ο Βασίλης Μίχας αποκαλύπτει την περιπέτειά του στην Κίνα
«Έχω βρεθεί στη φυλακή στην Κίνα, γιατί δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ. Έγινε ένα περιστατικό με έναν οδηγό uber, δεν έφταιγα και βρέθηκα στη φυλακή», κατέληξε.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More