LIFE STYLE TOP NEWS

Η Madonna απαντά για τις πλαστικές και το πρήξιμο από το χειρουργείο

Madonna δίνει ακόμη μία απάντηση στις αρνητικές κριτικές για την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy με νέα φωτογραφία στα social media και δεν διστάζει να αστειευτεί για το “πρησμένο” της πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, εχθές η βασίλισσα της ποπ δημοσιοποίησε μια νέα φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter η οποία φαίνεται να είναι τραβηγμένη σε ένα πλατό. Ποζάροντας με ένα σκισμένο τζιν, μαύρο πουκάμισο και καπέλο του μπέιζμπολ, η Madonna κοιτάει υπερβολικά σοβαρή τον φακό και γράφει “Κοιτάξτε πόσο γλυκιά είμαι τώρα που έχει μειωθεί το πρήξιμο από το χειρουργείο”, συμπληρώνοντας με ένα “lol” και το emoji που κλαίει από τα γέλια.

Ο χαμός των Grammy
Η νέα αυτή ανάρτηση δεν είναι για την Madonna απλά μια νέα φωτογραφία που ήθελε να μοιραστεί στα social media της. Η διάσημη 64χρονη τραγουδίστρια έλαβε πολλές αρνητικές κριτικές όταν τον Φεβρουάριο εμφανίστηκε στα Grammy 2023 και σόκαρε το κοινό με την αλλοίωση του προσώπου της από τις πλαστικές επεμβάσεις.

 

Η Madonna ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της 65η τελετής των μουσικών βραβείων Grammy για να παρουσιάσει την Kim Petras και τον Sam Smith πριν τραγουδήσουν live το νέο hit “Unholy”.

Αμέσως μετά, ορισμένοι θεατές και πολλοί χρήστες του Twitter έσπευσαν να αντιδράσουν λέγοντας πως το πρόσωπό της ήταν “καλυμμένο με πλαστική χειρουργική” και ίσως καλύτερα “να επικεντρωθεί στο να γεράσει με ευπρέπεια”.

Η Madonna δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο αναπάντητο και έδωσε την απάντησή της με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η πρώτη απάντηση της Madonna στα Grammy
Ανεβάζοντας ένα βίντεο με backstage στιγμές της από τη μεγάλη μουσική βραδιά, το Vogue κορίτσι έγραψε “Αντί να επικεντρωθούν σε αυτό που είπα στην ομιλία μου, -που ήταν να ευχαριστήσω για την ατρόμητη στάση καλλιτεχνών όπως ο Σαμ και η Κιμ- Πολλοί επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε!!”

 

“Για άλλη μια φορά πιάνομαι στο φάσμα του ηλικιακού ρατσισμού και του μισογυνισμού που διαπερνά τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσει να έχει ισχυρή θέληση, να εργάζεται σκληρά και να έχει περιπέτειες  πρόσθεσε η ποπ τραγουδίστρια.

Και ενώ από την πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter δεν έλειψαν οι haters και τα αρνητικά σχόλια, ωστόσο αυτήν τη φορά είχε αρκετούς θαυμαστές με το μέρος της.

Η Madonna πρόσθεσε στο μήνυμά της στίχους της Beyoncé, “You won’t break my soul” (ελ.. μετ. Δεν θα σπάσεις την ψυχή μου) και έκλεισε γράφοντας “Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς -που σπρώχνει τα όρια-που στέκεται απέναντι στην πατριαρχία -και κυρίως που απολαμβάνω τη ζωή μου”, έγραψε. “Υποκλιθείτε, βρωμιάρες!”

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More