TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Νίκας:”Αλυσίδα ευθυνών με πρώτη την κυβέρνηση” (video)

Την Τετάρτη 8/3/2023 το απόγευμα στο κτίριο της περιφερειακή ενότητας της Λακωνίας ο κ.Παναγιώτης Νίκας περιφερειάρχης Πελοποννήσου έριξε ευθύνες ευθέως για τη τραγωδία στα Τέμπη στη κυβέρνηση λέγοντας ξεκάθαρα : “Είναι προφανές ότι υπάρχει αλυσίδα ευθυνών με πρώτη την κυβέρνηση που κυβερνά τα 4 τελευταία χρόνια”.

Ο κ.Νίκας στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν ο άνθρωπος που στήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ολόκληρη η ΝΔ δίνοντας του όχι μόνο το χρίσμα αλλά δίνοντάς του “ψυχή και σώμα”. Με αυτη την δήλωσή του ο κ.Νίκας  δεν φαίνεται στηρίζει τον  Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση τωρα που περνά δύσκολες ώρες.

Ίσως ο κ.Νίκας αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος ξανά ή ότι δεν έχει ανάγκη πλέον την στήριξη της ΝΔ ή η ΝΔ του έχει στείλει μνμ απο καιρό ότι δεν θα είναι αυτός ο εκλεκτός που θα επιλέξει για την διεκδίκηση της περιφέρειας.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More