TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνέντευξη για το θέμα των απορριμμάτων στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη Πέμπτη 9 Μαρτίου

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων έχει προγραμματιστεί στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, στη 1 το μεσημέρι Πέμπτη 9 Μαρτίου.

Νωρίτερα, κλιμάκια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της διαχειρίστριας εταιρείας της ΣΔΙΤ απορριμμάτων θα έχουν επισκεφθεί την λειτουργούσα μονάδα επεξεργασίας στην Παλαιόχουνη, καθώς και την υπό κατασκευή μονάδα στην Καλλιρρόη της Μεσσηνίας.

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η διαχειρίστρια εταιρεία είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο έργο της κατασκευής των μονάδων διαχείρισης απορριμμάτων” επισήμανε σχετικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επισκέφθηκε την Τρίτη 7 του μήνα, την Παλαιόχουνη, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο -αρμόδιο, μεταξύ άλλων, για την ΣΔΙΤ απορριμμάτων.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More