TOP NEWS ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΠΕΘΕΚ: Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του έργου «Βουντή»

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της παράστασης του έργου «Βουντή» της Αργυρούς Μαργαρίτη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας.

Η παράσταση είναι σε συμπαραγωγή των ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Σερρών, Αγρινίου, Λάρισας αλλά και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος καθώς και του Εθνικού Θεάτρου, ενώ το έργο που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εορτασμών μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μαργαρίτη (διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας) με μουσική του Γιώργου Ανδρέου (διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών) σκηνικό – κοστούμια της Αλεξάνδρας Καψάλα Greenwood (από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου) και video του Γιάννη Ντουσιόπουλου.

Τον ρόλο της Βουντή ερμηνεύει η Χρυσάνθη Δούζη. Θα ακολουθήσει περιοδεία στις έδρες των θεάτρων που συμμετέχουν στην παραγωγή.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More