TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΜΑΡΤΗ

Ανακοίνωση από την   ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΑΙΡΕΤΩΝ    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες θα ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική Πανεργατική απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, για να απαιτήσουμε:

  • Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους.
  • Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των υπηρεσιών μας και όλων των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια & κριτήριο τη στήριξη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων που υπηρετούν, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

Καμιά ανοχή – καμιά αναμονή

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι οφείλουν να πάρουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης ώστε το απεργιακό κάλεσμα να φτάσει παντού. Για να νεκρώσουν οι υπηρεσίες και να κατέβουν οι εργαζόμενοι μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Με δυνατή φωνή να δηλώσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε το έγκλημα των Τεμπών να συγκαλυφθεί.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More