TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο 11ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης, στην Πάτρα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συμμετείχε στο 11ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης που διοργανώνει το τριήμερο 16 με 18 Μαρτίου  στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, η εφημερίδα “Πελοπόννησος”.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετείχε σε συζήτηση στρογγυλού τραπεζιού με θέμα “Το μέλλον των Περιφερειών: Διαμόρφωση του αναπτυξιακού προφίλ της Ελλάδας”.
Στη συζήτηση αυτή μετείχαν επίσης οι περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Θεόδωρος Λουλούδης.

Ανάμεσα στους ομιλητές του 11ου RGC περιλαμβάνονται η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννης Τσακίρης και ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Μέσα από τις 47 ενότητες του συνεδρίου, θα γίνει ανάλυση χρόνιων παθογενειών, θα δοθεί το στίγμα της επόμενης ημέρας και θα αναπτυχθούν διεξοδικά οι κατευθυντήριες γραμμές ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο 11ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης, στην Πάτρα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο 11ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης, στην Πάτρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More