TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ανακοίνωση της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου για την υποψηφιότητα της Αθηνάς Γεωργακοπούλου – Μακρή (Δ.Ε. Μελιγαλά)

Η Αθηνά Γεωργακοπούλου-Μακρή, σύζυγος του Παναγιώτη Μακρή και μητέρα των Γιάννη και Ευγένιου Μακρή, θα είναι υποψήφια στη Δ.Ε. Μελιγαλά με το συνδυασμό Δημοτική Ένωση Οιχαλίας. Η Αθηνά είναι ιδιωτική υπάλληλος με 20ετή εμπειρία στο χώρο της εμπορευματοποίησης. Η δραστηριότητά της σε Συλλόγους και στη τοπική κοινωνία για την επίλυση των προβλημάτων είναι συνεπής και διαρκής.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, η Αθηνά Γεωργακοπούλου-Μακρή, δήλωσε ότι ‘Η αγάπη για τον τόπο μου και η ανάγκη για αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων και των δυνατοτήτων του, σε συνδυασμό με την εκτίμηση στον τρόπο με τον οποίο πορεύεται ως προσωπικότητα και ως Δήμαρχος η κα. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, με παρακίνησαν να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό της. Πιστεύω ακράδαντα στην εμπειρία, τη τόλμη και την υπευθυνότητάς της’.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της, και την καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία  νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More