TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Super Food Festival 2023 – Το φεστιβάλ Υπερτροφών & Γαστρονομίας ξεκινά 29 Μαρτίου στο Ζάππειο!

Το πιο “υγιεινό φεστιβάλ”  ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη  29 Μαρτίου και έως την Κυριακή 2 Απριλίου υποδέχεται παραγωγούς από όλη την Ελλάδα με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Υπερτροφές, βιολογικά προϊόντα, καινοτόμα τρόφιμα και ποτά από 70 και πλέον εκθέτες θα κατακλύσουν τον πιο κεντρικό κήπο της πόλης με στόχο να παρουσιάσουν τον πλούτο της υγιεινής διατροφής και τις μοναδικές ιδιότητες των superfoods για τον οργανισμό.

Παραγωγοί από Χάνια,  Ηράκλειο, Σφακιά, Πήλιο, Χαλκιδική, Αρκαδία, Ιωάννινα, Ευβοία και από κάθε μεριά της Ελλάδος δίνουν ραντεβού για να σας παρουσιάσουν τα πιο καινότομα και θρεπτικά τους προϊόντα. Γύρη, πρόπολη, αλείμματα μελιού με ξηρούς καρπούς, ταχίνι σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, μπάρες, παστέλι αλλά και ροφήματα και είδη ευεξίας θα πρωταγωνιστήσουν στο SuperFoods Festival και θα μας μυήσουν στα μυστικά μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής.
Προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά, κατάλληλα για διαβητικούς, όπως προϊόντα φιστικιού και φουντουκιού, προϊόντα ροδιού, χυμοί, ξηροί καρποί και σταφίδες, μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, μπαχαρικά, όσπρια, βιολογικά άλευρα και ζυμαρικά. Προϊόντα ευεξίας, σαπούνια ελαιόλαδου, καλλυντικά ακόμα και οικολογικά σκεύη για το σπίτι θα βρει κανείς στο Superfoods Festival από 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

Είτε είστε λάτρης των βιολογικών προϊόντων, είτε απλώς προσέχετε την διατροφή σας, είτε προτιμάτε τις σπιτικές και παραδοσιακές γεύσεις ή αναζητάτε νέα καινοτόμα προϊόντα, στο Superfoods Festival θα βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και ποτών!

Παράλληλα καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ θα παρουσιάζονται μαγειρικά δρώμενα και μοναδικές ελληνικές συνταγές υπό την επιμέλεια του chef Σαράντου Παπαδοπούλου και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Το Σάββατο στις 18:00 οι Chefs Τζένη Παλαιολόγου και Μιμή Μάλτα με τη βοήθεια των σπουδαστών του ΙΕΚ Αλφα θα μας ξεναγήσουν σε γευστικούς προορισμούς με συνταγές των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Την Κυριακή από τις 11:00 έως τη 13:00 την σκυτάλη παίρνει  η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων παρουσιάζοντας μία γλυκιά και μία αλμυρή συνταγή με βάση τις υπερτροφές.

Το SuperFoods Festival διεξάγεται για δεύτερη χρονιά κι τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More