TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Κάλεσμα Χειλά σε Βασιλόπουλο για Δημόσιο Διάλογο.

Σε δημόσιο διάλογο, για τα προβλήματα του αστικού ιστού και των κοινοτήτων, κάλεσε ο Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Χειλάς Παναγιώτης τον εν ενεργεία δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο. Ακολουθεί η δήλωση της πρόσκλησης του Παν. Χειλά:


Αγαπητές μου Συμπολίτισσες,

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

 Είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Πιστεύω στον διάλογο και στηρίζω ακράδαντα τη διαφάνεια στη δημόσια σφαίρα. Η ανοιχτή πολιτική συζήτηση είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών του Δήμου μας, επειδή με τον τρόπο αυτό, οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τους υποψηφίους και να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Σας καλώ λοιπόν, κ. Βασιλόπουλε, να αποδεχτείτε την πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο και σε debate για τα προβλήματα του Δήμου Καλαμάτας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των υποψηφίων δημοτικών σας συμβούλων στο πρόσωπό σας. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας αν μιλήσουμε δημόσια, ώστε να ανταλλάξουμε επιχειρήματα και πολιτικές απόψεις.

 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω την θετική σας απάντηση για την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε να διεξαχθεί η δημόσια συζήτηση.

Με εκτίμηση,

Χειλάς Παναγιώτης, PhDc

Υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More