TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ξεκίνησε η διαμόρφωση δημοτικών χώρων πλησίον του Ι.Ν. Αναστάσεως.

Σε εξέλιξη και σύμφωνα με τον προγραμματισμένο των Υπηρεσιών του Δήμου, είναι οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης δημοτικών χώρων πλησίον του Ιερού Ναού της Αναστάσεως, στην παραλία της Καλαμάτας.

Χθές, Τετάρτη 29 Μαρτίου, αυτοψία κατά την οποία ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών πραγματοποίησε στο σημείο όπου εξελίσσονταν παρεμβάσεις, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Μελετών της Δ.Τ.Υ. του Δήμου, αρχιτέκτονα Παναγιώτη Νασόπουλο.

338417910 541488288175939 3560489087291307091 n

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται αυτή την περίοδο, μέσα από τη διαμόρφωση δημοτικών και κοινόχρηστων χώρων, θα αλλάξουν την εικόνα στο παραλιακό μέτωπο, εξυπηρετώντας την αυξημένη κίνηση της εν λόγω περιοχής κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More