TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας : «Στα παιδιά του κόσμου».

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας αφιερώνει τις εβδομαδιαίες προβολές του Απριλίου και του Μαΐου «στα παιδιά του κόσμου». Στα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν ακολουθούμε τις ιστορίες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και εθνοτήτων, που καθέ μια είναι ξεχωριστή και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της παιδικής ψυχής. Από την παιδική ηλικία ως την ενηλικίωση διαφαίνεται ότι «τα παιδιά του κόσμου» σκέφτονται και ονειρεύονται με τον ίδιο τρόπο.

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας uπό τη συγκεκριμένη θεματική προβάλλει την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 21:00  το ντοκιμαντέρ Children of the Forest  / Τα παιδιά του δάσους , στο Καφέ του κέντρου , στην οδό Κουτσομητοπούλου 6.

Η είσοδος είναι δωρεάν

 

Children of the Forest  / Τα παιδιά του δάσους

O εξάχρονος Ανδρέας αφηγείται τα ασυνήθιστα και συναρπαστικά παιδικά του χρόνια σε ένα αυστριακό δάσος-Νηπιαγωγείο. Η ειδυλλιακή εμπειρία των οποίων σκοτίζεται από τη σταδιακή καταστροφή του δάσους τους.

Σκηνοθεσία: Natalie Halla

Έτος:2015

Διάρκεια:72’

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More