TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βελτίωση οδικής πρόσβασης και πυροπροστασία στην Αρχαία Θουρία

Αυτοψία πραγματοποίησε χθές, Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στην Κοινότητα Άνθειας και την ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Θουρίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Γκίζα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία του έργου «Βελτίωση δικής πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο Θούριας», προϋπολογισμού μελέτης 50.000 €, το οποίο εξελίσσεται. Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης βατότητας των αγροτικών οδών που συνδέουν τον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο Θουρίας, οι οποίοι αποτελούν συνέχεια του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής των τοπικών κοινοτήτων Άνθειας και Αιθαίας της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω περιοχή, έχει τοποθετηθεί εξοπλισμός πυρόσβεσης και συγκεκριμένα δύο γαλβανισμένες χαλύβδινες δεξαμενές χωρητικότητας 4.710 lit καθώς και αντλητικό συγκρότημα υψηλής πίεσης.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More