TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Η Καλαμάτα στη Σύνοδο Κορυφής Change Now – Αναχώρησε για το Παρίσι ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 με απευθείας πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» για το Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Change Now (25 έως 27 Μαΐου).

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παγκόσμια συγκέντρωση ενδιαφερομένων για την περιβαλλοντική και κοινωνική μετάβαση, με τον Δήμαρχο να είναι προσκεκλημένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Change Now και την Επιτροπή Συμφώνου Δημάρχων της Ευρώπης για το Κλίμα και την Ενέργεια. Ο κ. Βασιλόπουλος θα συμμετάσχει σε συζητήσεις μεταξύ Δημάρχων με θέμα την κινητικότητα και την μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας αποτελεί μέλος του Συμφώνου Δημάρχων της Ευρώπης καθώς μέλος της Ευρωπαϊκής Αποστολής των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More