TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας από κόμβο «Φωτεινή» έως Φιλοξένια

Απόφαση για τη λήψη μέτρων (προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας) προκειμένου να εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης ακαθάρτων επί της οδού Ναυαρίνου στην πόλη της Καλαμάτας και αποσκοπώντας στην ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, καθώς και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, εξέδωσε η Διεύθυνση Αστυνομία Μεσσηνίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας από την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 07:30 το πρωί έως και την ώρα περάτωσης των εργασιών, την Πέμπτη 08-06-2023 και απαιτούνται:

α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, επί της οδού Ναυαρίνου, στο τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου από το ύψος του ξενοδοχείου «ΦΩΤΕΙΝΗ» έως το ύψος της εισόδου του ξενοδοχείου «FILOXENIA».

β) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό που συμβάλλει κάθετα στην οδό Ναυαρίνου, στο βόρειο όριο του ξενοδοχείου «FILOXENIA».

Σημειώνεται ότι κατ’ εξαίρεση, θα επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο των οχημάτων άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης και των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων θα επιτρέπεται κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και θα διεξάγεται με ταυτόχρονη προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην αντίθετη λωρίδα κίνησης, με τη βοήθεια σηματωρών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More