TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Προσωρινός ανάδοχος για πλαστικό τάπητα στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης»

Η υπ’ αριθμ. 5/2019 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, αποφάσεις επί των εξής θεμάτων:

• Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Ασφάλιση μεταφορικών μέσων έτους 2019». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 32.000 € με δικαίωμα προαίρεσης 10%.
• Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Αποστολή της επιστολικής αλληλογραφίας του Δήμου και αποστολή αλληλογραφίας μέσω ταχυμεταφορών (courier), έτους 2019». Η αποστολή επιστολικής αλληλογραφίας κατακυρώθηκε στην Ελληνικά Ταυχδρομεία ΑΕ, με ποσοστό έκπτωσης 9% και η αποστολή μέσω courier στην Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ, με ποσοστό έκπτωσης 44%.
• Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Αλλαγή πλαστικού τάπητα στο γήπεδο ¨Παναγιώτης Μπαχράμης¨ στο Ανατολικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας» (προμήθεια). Προσωρινός ανάδοχος ανεδείχθη ο οικονομικός φορέας Μοσχοβίτης Παναγιώτης, που κατέθεσε προσφορά ύψους 113.216 € με το ΦΠΑ έναντι προϋπολογισμού μελέτης 201.981,12 € με το ΦΠΑ.

Σημειώνεται πως πλαστικός τάπητας θα εγκατασταθεί, επίσης, σε γήπεδα 5 x 5 στο αλσύλλιο του Αλμυρού, για την ομάδα της Βέργας, καθώς και στο σχολικό συγκρότημα Γιαννιτσανίκων.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More