LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκινά σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 ξεκινά το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι, στο οποίο θα μετάσχουν 22 πληρώματα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου, με πλούσιο πρόγραμμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, που θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα παρουσιάσουν η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σωτήρης Γεωργούντζος, θα είναι τα πληρώματα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, τα οποία θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο κοινό της πόλης και στους επισκέπτες, θα διαγωνισθούν δε στο παιχνίδι που έχει ετοιμάσει η Ομάδα των Παιχνιδιών της Καρναβαλικής Επιτροπής. Σε ρόλο DJ θα είναι ο Θανάσης Τσιγαρίδης.
Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, θα παρουσιασθεί το δρώμενο της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, με αφηγητή το Γιώργο Τσαπόγα και σε χορογραφίες της Δημοτικής Σχολής Χορού. Στη συνέχεια και γύρω στις 20:00, ο Δήμαρχος θα κηρύξει την έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, την οποία θα συνοδεύσουν ωραία πυροτεχνήματα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του συγκροτήματος REC.

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More