TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συμφωνητικό για νέο τάπητα στο γήπεδο Μπαχράμη

Ο Δήμαρχος και ο ανάδοχος υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019, σύμβαση για την «Αλλαγή πλαστικού τάπητα στο γήπεδο ¨Παναγιώτης Μπαχράμης¨ στο Ανατολικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας» (προμήθεια). Ανάδοχος ανεδείχθη κατόπιν διαγωνισμού ο Παναγιώτης Μοσχοβίτης του Κοσμά, που κατέθεσε προσφορά ύψους 113.216 € με το ΦΠΑ έναντι προϋπολογισμού μελέτης 201.981,12 € με το ΦΠΑ.

Ο υφιστάμενος φθαρμένος πλαστικός τάπητας θα απομακρυνθεί, θα βελτιωθεί η επιφάνεια του γηπέδου κατά την ιδιότητα αυτής ως επίπεδης και θα γίνει η προμήθεια, μεταφορά, γραμμογράφηση και παράδοση έτοιμου για χρήση πλαστικού τάπητα τελευταίας γενιάς, επιφάνειας 6.400 τετραγωνικών μέτρων, στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης». Η εγκατάσταση του νέου τάπητα θα έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σημειώνεται πως πλαστικός τάπητας θα εγκατασταθεί, επίσης, σε γήπεδα 5 x 5 στο αλσύλλιο του Αλμυρού, για την ομάδα της Βέργας, καθώς και στο σχολικό συγκρότημα Γιαννιτσανίκων.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More