TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Ταΰγετο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την πραγματοποίηση του έργου «Αποκατάσταση και βελτίωση κύριου οδικού δικτύου Τ.Κ. Ταϋγέτου Δήμου Καλαμάτας (που επλήγησαν από τη θεομηνία της 07-09-2016)». Κατά την πρόσφατη χρονική περίοδο, πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις, κατόπιν αναγκαίων διαπλατύνσεων, στους οικισμούς Περιβολάκια και Διάσελλα της Τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίου του Δήμου Καλαμάτας. Οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και κατασκευής τεχνικών θα συνεχισθούν.

Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν διαγωνισμού, ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία «Ανταίος», που προσέφερε έκπτωση 58,55% επί προϋπολογισμού 3.000.000 €. Η χρηματοδότηση προήλθε από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, θα γίνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις, όπως ασφαλτοστρώσεις, τοιχία αντιστήριξης, μπάρες, διευθέτηση ομβρίων, πλέγματα για τη συγκράτηση βράχων κ.λπ. σε όλη την έκταση του οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στους δρόμους:
Α) Γιαννιτσάνικα – Ελαιοχώρι – Περιβολάκια – Εθνική Οδός
Β) Εθνική Οδός – Καρβέλι – Λαδά – Εθνική Οδός
Γ) Εθνική Οδός – Νέδουσα – Μαχαλάς – Αλαγονία – Πηγές – Αρτεμισία κ.λπ.
Το συγκεκριμένη έργο θα εκτελεσθεί πέραν των εργολαβιών του Δήμου Καλαμάτας για την αποκατάσταση ζημιών στην περιοχή Αλαγονίας από τις έντονες βροχοπτώσεις του φετινού χειμώνα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More