TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αφιέρωμα στους «ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΔΗΜΟΥ»

Σε μια ομάδα περιηγητών από το Πεταλίδι και τα γύρω χωριά έχει επικεντρωθεί από το προηγούμενο καλοκαίρι ομάδα του φορέα ψηφιακής προβολής Στην Ομορφιά που Χάνεται (σελίδα στο facebook με χιλιάδες φίλους).

Τις περιηγητικές τους δράσεις και προτάσεις ξεκινά να παρουσιάζει μέσα από το διαδίκτυο και την ομώνυμη σελίδα με το πρώτο μέρος να αφορά το Καλοχώρι τη ΜΑΥΡΟΛΙΜΝΑ και το ΡΩΜΥΡΙ με τα μονοπάτια που ξεκινούν από αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα λειτουργεί με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο τους και με στόχο την ανάδειξη του ΛΥΚΟΔΗΜΟΥ για αυτό και συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις που αφορούν διάνοιξη  και καθαρισμούς μονοπατιών.

Στο πρώτο μέρος προτείνεται το χωριό ΚΑΛΟΧΩΡΙ ως σημείο εκκίνησης για περιηγητικές αποδράσεις στην κοντινή ΜΑΥΡΟΛΙΜΝΑ (ανήκει στο σύμπλεγμα του ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟΥ) μέσα από μια ήπια περιπατητική διαδρομή και την προσέγγιση του θρυλικού χωριού του Ρωμυρίου όπου σύλλογος και φίλοι του χωριού δίνουν αγώνα στην αναγέννηση του χωριού.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα (του φορέα ψηφιακής προβολής) που κατέγραψε την δράση των περιηγητών αποτελείται από τους: Γιώργο Σταθόπουλο , Νίκη Γιαννακοπούλου και Γιάννη Λάσκαρη.

 Στην ιστοσελίδα https://periigiteslikodimou1.blogspot.com υπάρχει πλούσιο  φωτογραφικό υλικό από το πρώτο αφιέρωμα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More