Το ταξίδι του Γκόρντον Ράμσεϊ στην Ελλάδα συνεχίζεται, με την Αθήνα να αποτελεί την πιο πρόσφατη στάση του. Ο γνωστός σεφ βρέθηκε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και φυσικά έψησε σουβλάκια
Μετά τη Σαντορίνη, επόμενος σταθμός του οδοιπορικού του Γκόρντον Ράμσεϊ στην Ελλάδα ήταν η Αθήνα. Ο διάσημος Βρετανός σεφ βρέθηκε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και πιο συγκεκριμένα στο Hoocut, όπου πήρε μία γεύση, από το πώς φτιάχνεται ένα νόστιμο τυλιχτό. Παρέα με τον διάσημο Ιταλό σεφ Τζίνο ντ′ Ακάμπο και τον Γάλλο μετρ εστιατορίων, Φρεντ Σιριέ, μίλησαν με τους ιδιοκτήτες και φυσικά πήραν θέση πίσω από τον πάγκο του μαγαζιού.
Μάλιστα, υπήρχε και μία ξεκαρδιστική στιγμή όταν ο Έλληνας συνάδελφος τους, άκουσε τον Ντ′ Ακάμπο να αποκαλεί το σουβλάκι… κεμπάπ. Έγινε έξαλλος και τον έβαλε στη θέση του, λέγοντάς του: «Όχι, όχι, δεν είναι κεμπάπ. Στην Ελλάδα το λέμε σουβλάκι».