Από μια πρωτοποριακή δουλειά στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ο Γιάννης Πατσαβούρας επιστρέφει στη Μεσσήνη γεμάτος έμπνευση.
Παρά την δύσκολη εποχή που διατρέχει την εστίαση και ύστερα από μια αναγκαστική «ανάπαυλα» η πρώτη Μεξικάνικη ταβέρνα στη Μεσσήνη ανοίγει την πόρτα της σε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο.
Ο εμπνευστής της ο Γιάννης Πατσαβούρας έχοντας αποκτήσει εμπειρία στον χώρο της εστίασης από το 2003 ως βοηθός σερβιτόρου σε μεγάλο καφέ μπαρ της Αθήνας και έχοντας εργαστεί και ως μπάρμαν με εμπειρία στην εκπαίδευση και στην τέχνη των cocktail θα διδάξει το 2015 σε Ιδιωτικό ΙΕΚ σε φοιτητές (τουριστικών επαγγελμάτων) το κομμάτι του bartending και θα ανοίξει το πρώτο bar catering με την ονομασία Luxury στη Μεσσηνία. Το 2018 και ύστερα από πρόταση του γνωστού ηθοποιού και επιχειρηματία Μάρκου Σεφερλή θα συμβάλει στη πρωτοποριακή ιδέα να μπει το cocktail σε θεατρική παράσταση και συγκεκριμένα στο Δελφινάριο. Η νοσταλγία και η αγάπη για τον τόπο του θα τον οδηγήσουν στη δημιουργία ενός δικού του χώρου (έχει μεγάλη εμπειρία σε ethnic–bar restaurant) που είναι η πρώτη Μεξικάνικη ταβέρνα στη Μεσσήνη.
Πρόκειται για έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο με τζάκι και πέτρα και με την ονομασία TABASCO που παραπέμπει στην πολιτεία του Μεξικού με την γεμάτη φύση και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Τα εδέσματα είναι όχι καυτερά παρά μόνο αν το ζητήσει ο φιλοξενούμενος (Με ιδιαίτερα cocktails, σκαλιστούς πάγους ,με αποξηραμένα φρούτα δικής του αποξήρανσης ,με σπιτικά σιρόπια).
Η πόλη της Μεσσήνης πλέον έχει άλλη μια δελεαστική πρόταση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες αλλά αποτελεί και μια αφορμή για τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας να επισκεφθούν την πόλη και να συνδυάσουν την γαστρονομία με την περιήγηση.
Γιάννης Λάσκαρης