Στην παρούσα φάση κρίνοντας πως η πόλη της Μεσσήνης πρέπει να αναμετρηθεί με την αρχιτεκτονική και πολιτιστική της κληρονομιάί και να ανακαλύψει τους τρόπους που πρέπει να γίνει ανταγωνιστική πέρα της δημιουργίας δημοπρατηριου αγροτικών προϊόντων που πρόσφατα πρότεινα επανέρχομαι προτείνοντας την αξιοποίηση του Παγοποιείου στην είσοδο της πόλης και την ανάδειξη του σε μουσείο και ειδικότερα σε πολυχώρο δράσεων και εκθέσεων γύρω από τον Πάγο.
Να επισημάνω πως πάντα με σεβασμό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και κοινή πλεύση αυτοδιοίκησης προς όφελος της πόλης μπορούμε να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο όπως άλλες πόλεις που μέσα από συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την αξιοποίηση χρηματοδοτικων πακέτων και χορηγών έχουν δημιουργήσει Μουσείο Αλατιού Μουσείο Ελιάς Μουσείο Μαστίχας.