LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας – Εικονική υιοθεσία

Με την εικονική υιοθεσία, δίνεται η δυνατότητα σε άτομα που θέλουν να βοηθήσουν αδέσποτα ζωάκια, αλλά δεν έχουν χώρο ή χρόνο για να τα υιοθετήσουν κανονικά, να τα υιοθετήσουν εικονικά.
Το ποσό της εικονικής υιοθεσίας είναι 10€ το μήνα, τα οποία καταθέτετε στον τραπεζικό  λογαριασμό με αιτιολογία το όνομα σας και το όνομα του ζώου.
Για να γίνετε εικονικός γονέας, συμπληρώνετε μία φόρμα με τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του ζώου που ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε εικονικά.

  • Μπορείτε να επισκέπτεστε το ζωάκι που έχετε υιοθετήσει εικονικά, όποτε θέλετε.
  • Μπορείτε να το φιλοξενείτε για όσες μέρες θέλετε, στο χώρο σας.
  • Μπορείτε να το παίρνετε για να το βγάζετε βόλτα.

Κάθε μήνα θα σας στέλνετε  στο email σας μία ευχαριστήρια κάρτα με φωτογραφίες του ζώου που έχετε υιοθετήσει.

Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση στην υιοθεσία, απλά αν για προσωπικούς λόγους δεν μπορείτε πλέον να είστε εικονικός γονέας, θα πρέπει  να  ενημερώσετε.

Μπορείτε να δείτε τα σκυλάκια που είναι για εικονική υιοθεσία εδώ ή στη σελίδα  στο Facebook  «ΦΟΚ Εικονικες Υιοθεσιες».

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε   μέσω email «philozoikos.omilos.kalamata@gmail.com»  ή μέσω facebook στη σελίδα «Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6947962410.

Τραπεζικός Λογαριασμός Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας :
Τράπεζα  Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού :6777-137517-911
IBAN : GR86 0171 7770 0067 7713 7517 911
SWIFT-BIC : PIRBGRAA

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More