TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και μάλιστα απέκτησε ήδη δική του τράπεζα αίματος με την οποία τα μέλη του μπορούν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με τη δημιουργία τράπεζας αίματος ο Φαρμακευτικός Σύλλογος στοχεύει στην αύξηση των αποθεμάτων αίματος για την κάλυψη των καθημερινών και έκτακτων αναγκών των συνανθρώπων μας στο νομό Μεσσηνίας και στην προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών που θα υιοθετήσουν σε βάση την εθελοντική προσφορά αίματος ως μία υγιή συνήθεια που καταλαμβάνει μια σταθερή θέση στο ημερολόγιο των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Στα πλαίσια αυτών των στόχων ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία , σήμερα  Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας από τις 09:00 έως τη 13:30. Η αιμοληψία διενεργείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των μεταγγίσεων ασθενών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More