LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : H “Pylos dance school” σε χορευτικό φεστιβάλ.

Στο “Μοvetophilia” θα λάβει μέρος στις 9 Απριλίου η “Pylos dance school”, όπου οι μαθητές της θα διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες street χορού. Το φεστιβάλ έχει την “υπογραφή” της Sara Ganem.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει 5 κορυφαίους χορευτές και χορογράφους, που έχουν χορέψει δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως στους: Michael Jackson, Beyoncé, Chris Brown, Rihanna, Jennifer Lopez, Ciara, Justin Timberlake, Ne-Yo, Spice και άλλους.

Την Κυριακή 9 Απριλίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, θα γίνουν τα battles και τα choreography contest categories, όπου εκεί θα διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες χορευτές όλων των ηλικιών, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιπλέον, εκεί θα τραγουδήσουν 6 σημαντικοί καλλιτέχνες της hip hop, afrobeats και τραπ μουσικής σκηνής, οι οποίοι είναι οι: Mente Fuerte, Hatemost, MC Yinka, Ofili, Sifu Versus & Jims.

Θα υπάρχουν live εικαστικές δημιουργίες και πινελιές από καλλιτέχνες του graffiti.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More