TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 η Μυρτώ-Ευσταθία Σκούντα.

Η Μυρτώ-Ευσταθία Σκούντα, κάτοικος Νεοχωρίου Ιθώμης, απόφοιτος Σχολής Φυσικής Αγωγής, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου Ιθώμης, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας με περιοχές κάλυψης τους νομούς Μεσσηνίας, Ηλείας και Λακωνίας, θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό της Δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».

Σε δήλωσή της αναφέρει:

«Η μεγάλη μου αγάπη για το τόπο μου και ειδικά για τις πολιτιστικές και ιστορικές του παρακαταθήκες, όπως είναι το Γεφύρι της Μαυροζούμενας και η πατρική οικία της Μαρίας Κάλλας, για τις οποίες ευελπιστώ να συμβάλλω τα μέγιστα προς αναπτυξιακή αξιοποίησή τους, καθώς και η αξιόλογη και εποικοδομητική αυτοδιοικητική πορεία της κας. Γεωργακοπούλου, αποτέλεσαν την ώθηση για να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό της».

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της, και την καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία  νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More