LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας – Children of the noon

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας αφιερώνει τις εβδομαδιαίες προβολές του Απριλίου και του Μαΐου «στα παιδιά του κόσμου». Στα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν ακολουθούμε τις ιστορίες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και εθνοτήτων, που καθέ μια είναι ξεχωριστή και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της παιδικής ψυχής. Από την παιδική ηλικία ως την ενηλικίωση διαφαίνεται ότι «τα παιδιά του κόσμου» σκέφτονται και ονειρεύονται με τον ίδιο τρόπο.

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας υπό τη συγκεκριμένη θεματική προβάλλει την Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 21:00  το ντοκιμαντέρ Τα παιδιά του μεσημεριού/Children of the noon, στο Καφέ του κέντρου , στην οδό Κουτσομητοπούλου 6.

Η είσοδος είναι δωρεάν

Τα παιδιά του μεσημεριού/Children of the noon

Τα «Παιδιά του Μεσημεριού» πραγματεύονται το παγκόσμιο θέμα της ζωής. Ο χρόνος περνάει «σημαδεμένος» από καθημερινές δραστηριότητες για την ομάδα παιδιών και εφήβων στο ορφανοτροφείο στο Nchiru, το μικρό χωριό της Κένυας. Σύντομα φαίνεται πώς η ορφάνια και η φτώχεια που μοιράζονται δεν είναι τα μόνα προβλήματα που τους ενώνουν και καθορίζουν τις μέρες τους. Ένας ξαφνικός θάνατος ενός από αυτούς σπάει τον αφηγηματικό ρυθμό και αλλάζει όλες τις απόψεις, δημιουργώντας ένα πυκνό πλέγμα από πόνους και χαρές, φιλίες και ελπίδες.

Σκηνοθεσία: Όλγα Ποχάνκοβα, Ντιέγκο Φιόρι

Έτος: 2017

Διάρκεια: 82’

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More