TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας: «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» Υποψήφια με Γεωργακοπούλου η Ευδοξία Τσουκαλά & ο Αθανάσιος Ντονάς

Γιώτα Γεωργακοπούλου : 
Η Ευδοξία Τσουκαλά, ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη σχολής βοηθών βρεφονηπιοκόμων για παιδιά με ειδικές ανάγκες, κόρη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Τσουκαλά που είχε διατελέσει Πρόεδρος της κοινότητας Τσουκαλαιϊκων και παντρεμένη με τον Γιώργο Αλεξόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Τσουκαλαιϊκων με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή της αναφέρει:
«Θεωρώ χρέος μου να συστρατευτώ στην πρώτη γραμμή με τον συνδυασμό της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου, διότι στο πρόσωπό της αναγνωρίζω τον άνθρωπο που μπορεί να αναβαθμίσει περαιτέρω την περιοχή μας».
Καλωσορίζουμε την κα. Τσουκαλά στον συνδυασμό μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 Αθανάσιος Ντονάς, αυτοκινητιστής Πρόεδρος της κοινότητας Ηλέκτρας από το 2019 έως σήμερα, θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Ηλέκτρας με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Ύστερα από τη συνεργασία που είχα με τη Δήμαρχο κα. Γεωργακοπούλου κατά τη θητεία μου ως Πρόεδρος της κοινότητας Ηλέκτρας, δεν θα μπορούσα να μην συστρατευτώ με τον συνδυασμό της, προκειμένου να επανεκλεγεί και να συνεχίσει το έργο της, στο χωριό μου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας».
Καλωσορίζουμε τον κο. Ντονά στον συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που χαμογελούν

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More