TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας: «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» Υποψήφια με Γεωργακοπούλου, Παναγιώτα Καραμπάτου & Παύλος Συρμόπουλος

Η Γιώτα Γεωργακοπούλου δήλωσε : 
Η Παναγιώτα Καραμπάτου, ελεύθερος επαγγελματίας που εργάζεται στα παστέλια ΚΑΠΑ ΕΥΜΕΛΕΙΝ στο Ζευγολατειό, μητέρα μίας κόρης 19 ετών, της Γεωργίας Παπαδοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος το 2019 στη Π.Ε. Μεσσηνίας, θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό μας, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή της αναφέρει:
«Ως γυναίκα που δραστηριοποιούμαι στη περιοχή μας και προσπαθώ για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας, θεωρώ την υποψηφιότητα της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου, ως την πλέον αξιόλογη, προκειμένου να συνεχίσει το έργο ανάπτυξης της περιοχής που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια».
Καλωσορίζουμε την κα. Καραμπάτου στον συνδυασμό μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει
Ο Παύλος Συρμόπουλος, συνταξιούχος αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του Αγ. Σώστη από το 2010 έως σήμερα, Δημοτικός Σύμβουλός κατά τα έτη 2007-2010 και Αντιδήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Είρας, καθώς και επί τρεις θητείες Πρόεδρος Κοινότητας Αγ. Σώστη, πριν την συνένωση των κοινοτήτων και τη δημιουργία του Δήμου Είρας, θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Σώστη, με το συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της. Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, ήταν η ειλικρινής στάση της δίπλα στους συνδημότες μου και στο χωριό μου, καθώς και η εξεύρεση λύσης στο επί τριακονταετίας, τεράστιο πρόβλημα της ύδρευσης που αντιμετώπιζε η κοινότητά μας. Πέραν όμως αυτών, οφείλω να αναγνωρίσω, ότι έχει επιτελέσει ένα μεγάλο έργο στον Δήμο Οιχαλίας, γενικότερα. Αρκεί να αναλογιστούμε το τεράστιο έργο της, εν μέσω πανδημίας, τα τελευταία 2 χρόνια. Όλα τα ανωτέρω, την καθιστούν ως την πλέον αξιόλογη υποψηφιότητα Δημάρχου για τον Δήμο Οιχαλίας».
Καλωσορίζουμε τον κο. Συρμόπουλο στο συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More